Bar K

Hyvän Fiiliksen Seurusteluravintola Tampereen Keskustassa

 
 

bar k

Tunnelmallinen seurusteluravintola 

ma - TO 15.00 - 02.00

PE - LA 15.00 - 03.00

 su suljettu

 

 

Kauppakatu 11
Tampere

 
 
 

meistä

Tarjoamme puitteet niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin ja juhliin. Meillä on juhlittu häitä, synttäreitä, polttareita, ylioppilasjuhlia, pikkujouluja, perhejuhlia, etkoja ja jatkoja. Unohtamatta peli-iltoja, katuviestejä tai opiskelijatapahtumia.

Halutessasi voit järjestää minkä tahansa illanvieton. Meillä, Bar K:ssa ja Pub Simonissa, on mahdollista järjestää myös yksityistilaisuuksia. Tarjoamme 10 – 200 henkilön juhlatilaisuuksia avaimet käteen periaatteella. Tällöin onnistuu myös kattava ruokatarjoilu alkupaloista jälkiruokaan asti. Kanssamme on helppo sopia järjestelyistä.

 
 
 
 

pub simon

Pub Simon on samassa korttelissa, Hämeenkadun puolella, sijaitseva pubimme, jossa asiakaspaikkoja on varattu 100 hengelle. Suuremman koon vuoksi järjestämmekin yli 100 hengen yksityistilaisuudet mieluummin Bar K:n puolella. Meillä on pidetty mm. aamuisin (klo 8-12) erilaisia, yli 40 hengen aamupalavereitakin tarjoiluineen. Baarimme tarjoamat palvelut muuntuvat siis monenlaisiin tilaisuuksiin.

Haluamme luoda asiakkaillemme rennon ja kodikkaan tunnelman tarjoamalla mutkatonta, ammattiaitoista ja leppoisaa palvelua!

 

asiakaspalautteita

"Ehdoton place!" 

"Hyvä mesta, hyvä musiikkilista ja mahtava ilmapiiri. " 

"Viihtyisä ja kiva paikka- Suosittelen "

"Ihana paikka! Mukava henkilökunta."

 

 

 
 

Kysymyksiä?

 
 

BAR K | HYVÄN FIILIKSEN SEURUSTELURAVINTOLA TAMPEREEN KESKUSTASSA